Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatná detská kozmetika
Veľmi pekne vonia, a aj vydrží voňať, som s nim veľmi spokojná
- iba prírodné zložky
- dobre pení, ale iba veľmi krátko
- je penive a hustejšie, ked sa zmiešava s tekutým mydlom Citrus 1:1 - odskúšaná kombinácia a lacnejšia
- je moc tekuté
Spĺňa čo popisuje. Za mňa odporúčanie !
- maly obsah ampulky postacuje pre novorodenca na vatovu tycinku aj nan 3 krat
- ampulka sa po otvoreni da znova zavriet a pekne drzi
- Vyhodne, prakticke a splna vsetko co popisuje
Velka spokojnost pre pouzitie pre novorodenca - len par kvapiek na vatovy tampon. Mensi obsah flasticky tak vystaci na viackrat. Oproti insej znacke, kde mala ampulka vacsi obsah a nedala sa tak pohodlne znova uzatvorit, hodnotim tento vyrobok kladne. Kupujem opakovane
- dobry
- Veľmi super a spokojná
Najlepšia voľba pri intímnej hygiene bábätiek a malých detičiek (unisex). Dlhodobo využívame! (už pri 3.dieťatku) A nie len my, ale každá mamička ktorej som ho doporučila sa do tohto výrobku priam “zaľúbila”.
Konzistencia je ľahká krémová, nie mastná ani penivá.
Pokožku bábätka aj po veľkej potrebe krásne očistí, ostáva jemná, chránená a príjemne vonia.
S použitím trošky vody a väčšieho vatového tampónu 100% nahradí vlhčené obrúsky.
Účinne pôsobí aj u väčších detičiek keď majú mierne ťažkosti (overené). (Veľký pomocník pre škôlkované dievčatká)
Na exemovu kozu pomohlo, na zapareny zadok ani velmi nie.
- velmi dobre sumia vnucata velmi spokojne tesia sa na kupanie
- Použili sme ho na začínajúce kiahne a velmi dobre susil
Pomáha dcérke na telo pri atopickom ekzéme. Hlavne v zimnom období je to topka. Na tvár musíme používať iný prípravok.
- bylinková jemná kúpeľ
- Príjemná vôňa
- veľmi pomohol vnukovi pri kiahňach.
používam dlhodobo a som spokojná
Pilše sa, že aj pre deti. Dobre tolerovaný. Ja som dostala alergickú reakciu. Kúpila som viac produktov tejto značky. Zbytočne.
- Pekná vôňa
Krasne vonia a detom sa velmi paci ako hra :)
Odporúčané ešte nevyskusane
Vlasky sa nedali tak lahko rozcesat ako som myslela. Dcerke produkt nevyhovoval, zacala si viac skrabat hlavu po pouziti spreja na rozcesanie.
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »